Српска стриптизета тужила NBA звијезду

Агенције
Српска стриптизета тужила NBA звијезду

Индијанаполис - Пол Џорџ, играч Индијане, пропустио је Свјетско првенство због повреде, а сад му се, уз ту муку, име провлачи по таблоидима због дјетета које је добио из ванбрачне везе са стриптизетом Данијелом Рајић (24).

Пол Џорџ ће се ускоро наћи на суду јер је избјегавао обавезе око издржавања кћерке коју му је 1. маја родила стриптизета српског поријекла.

Како преноси амерички "Њујорк пост", тест је показао да је кошаркаш заиста отац дјевојчице која се зове Оливија.

Данијела је живела у Мајамију, гдје се и упознала са познатим кошаркашем прошлог љета. Наводно, виђали су се неколико мјесеци, а она је за то вријеме затруднила и у мају ове године се породила. Она тврди да јој је Пол понудио милион долара да абортира, што је одбила, а сада га је и тужила.

Кошаркашеви заступници су одбили њене тврдње и рекли да је он платио све трошкове порођаја, као и да јој сада помаже новчано.

Данијела је поднијела и захтјев да она буе једини дјететов старатељ, а у њему између осталог стоји да крило Индијане "није способан да се брине о дјетету и због својих обавеза и због тога што до сада ниједном није ни тражио да види дијете".

Иначе, Пол се забавља са Кели Риверс, кћерком славног Дока Риверса, садашњег тренера Клиперса, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана