Српска принцеза Индија осваја Холивуд

Агенције
Српска принцеза Индија осваја Холивуд

Име јој је дала мајка Катарина Оксенберг по земљи Индији, у којој је родила. Неколико пута је била у Београду, и прича да би се радо из Холивуда преселила овдjе. Наравно, не баш сад.

Индија је ћерка Катарине Оксенберг, најстарија унука принцезе Јелисавете Карађорђевић. Има 24 године и смијеши јој се холивудска каријера.

Индија је са девет година први пут стала пред камере уз мајку и очуха Каспер ван Дина у филму „Vector File", учествовала је у породичном риалитију „Оженио сам се принцезом", а имала је још неколико глумачких ангажмана.

Ипак, за разлику од њене мајке, успjешне глумице, Индијин сан је да успије као филмски продуцент.

Између осталог, радила је у продукцији филма "Новембар Мен", који је дијелом сниман и у Београду, и као лични асистент чувеног холивудског глумца Пирса Броснана.

У међувремену је открила да је и фотографи баш воле, а и она се, по свему судећи, јако добро сналази пред објективом. У посљедње вријеме све чешће можете препознати њено лице на насловницама магазина, а њени профили пуни су секси фотографија - наравно, све са укусом и дозом елеганције.

И тако, док Холивуд полако упознаје шармантну српску принцезу што кроз филмске, што кроз модне пројекте - вјерујемо да ће она ускоро моћи да бира којим ће путем кренути.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана