Српска принцеза (54) у бикинију ФОТО

Б92
Српска принцеза (54) у бикинију ФОТО

Томе су доприњеле године и године вјежбања, али и позитиван став у животу.

Најстарија ћерка кнегиње Јелисавете Карађорђевић, Катарина Оксенберг (54), рођена је у Њујорку 22. септембра 1961. године. По професији је глумица, а удата је за колегу Каспера ван Дина, са којим има три ћерке.

Шармантна глумица посљедњих година све чешће са породицом борави у Београду, узела је нови српски пасош, све боље говори српски језик.

Катарина Оксенберг одрастала је свуда, само не у својој земљи. Стално су се селили, из Њујорка у Шпанију, из Шпаније у Лондон. Њена мајка Јелисавета Карађорђевић тако је живјела од своје четврте године, када је протјерана из земље.

Пошто је у дјетињству била одвојена од ових простора, није ни слутила колико ће емотивно доживети први долазак у постојбину њене породице, једном приликом рекла је српска принцеза.

Осим улоге Аманде у ТВ серији "Династија", која јој је донијела свјетску популарност, Катарина је у каријери играла и у веома гледаној серији "Врелина Акапулка" и снимила филм о принцези Дајани. Данас се са супругом Каспером Ввн Дином бави филмском и телевизијском продукцијом.

Катарини кроз живот није помогло краљевско поријекло и одувијек је сама крчила свој пут до славе.

Српска принцеза води рачуна о свом изгледу, а оно што је све одушевило јесте какво тијело има у 54. години живота. Томе су доприњеле године и године вежбања, али и позитиван став у животу. Тежина јој никада није варирала, а на изгледу може да јој позавиди и много млађа Кејт Мидлтон.

Adventures in Tulum

Fotografiju objavljuje Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg)

Me and my mama ❤️

Fotografiju objavljuje Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана