Српска пјевачица три мјесеца од изненадне смрти мужа урадила невјероватну ствар

ГС
Српска пјевачица три мјесеца од изненадне смрти мужа урадила невјероватну ствар

Пјевачица Александра Тадић, познатија као Ципка, остала је без супруга Небојше Стојићевића Јарина (53), 17. маја ове године.

Ципка и Јарин су се вјенчали прије 2 године, а Небојша је био старији чак 24 године од пјевачице. Како се писало у медијима, преминуо је изненада, од посљедица срчаног удара.

Пјевачица се и даље бори са великим болом, а путем друштвене мреже Инстаграм подијелила је дирљиву фотографију са тетоважом покојног мужа.

Наиме, она је на својим рукама истетовирала име и презиме своје велике љубави - Небојше Јарина.

Подсјетимо, након што је прошло 40 дана од смрти њеног супружника, Ципка је одлучила да се врати на сцену.

Не крије да је у најтежим тренуцима пожељела да одустане од свега и прекине музичку каријеру, али су јој блиски људи помогли да се врати на прави пут.

- На прву сам преломила да престанем да пјевам, јер нисам била свјесна свега што ми се десило. Уз помоћ пријатеља и сарадника, који су причали са мном, одлучила сам да наставим тамо гдје сам стала. Тих првих дана нисам била баш своја, преживјела сам велики шок и нервни слом, да тако кажем и онда сам изговорила свакакве ствари, али имао је ко да утиче на мене што се тиче послије и да будем свјесна цијеле ситуације и живота генерално, да даље мора, назад не може - признала је она.

Нови албум је у припреми. Неке пјесме су већ снимљене, али чека се једна, посебна.

- Спремила сам пет пјесама, фали ми шеста, она ће бити посвећена мом мужу. Видјећу још каква ће бити, ког жанра, али вјероватно нешто што вуче на народно. Добила сам неколико пјесама од мени драгих сарадника, па ћу изабрати по осјећају кад дође вријеме за то, јер нисам још спремна за студио и спотове, али смо заједно спремили тих 5 пјесама. Мој муж је волио народну музику и наша пјесма је "Карта за срећу", она описује наш живот и нашу љубав. То је моја прва пјесма и једина аутобиографска - рекла је Ципка за Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана