Српска пјевачица на свадби принцезе и шамана: Ево како се обукла за најконтровезније краљевско вјенчање

Г.С.
Српска пјевачица на свадби принцезе и шамана: Ево како се обукла за најконтровезније краљевско вјенчање

Норвешка принцеза Марта Луис удала се за дугогодишњег заручника, самопрозваног шамана из Калифорније, Дурека Вертта у граду Геирангер.

На вјенчању с били чланови краљевских обитељи Норвешке и Шведске, а међу бројним познатим особама била је и пјевачица Емина Јаховић.

Њихову везу од почетка прате бројни скандали, јер се Марта одрекла норвешке круне због шамана Дурака, који је добро познат у Холивуду.

Вјенчање је одржано у великом бијелом шатору. Марта Луис је носила традиционалну вјенчаницу и тијару коју јој је поклонио дјед, краљ Олаф, за њен 18. рођендан, док је Дурек на себи имао црно одијело с позлаћеним појасом и краватом.

 

Емина се на вјенчању појавила у зеленој тоалети са скупоцјеним накитом. Око врата је имала моћну огрлицу са смарагдима. Касније се пјевачица пресвукла у кратку црну хаљину која је додатно истакнула њене дуге и затегнуте ноге.

Око врата је ставила и бисере, док је на ногама имала салонке. Елегантно и са стилом, преноси Стори.

Емина Јаховић једном приликом је открила како јој несебичну подршку у потрази за унутрашњим миром пружа духовни учитељ, шаман Дурак, уз чију је асистенцију поринула у најскривеније дијелове свог бића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана