Српска мисица освојила Кинезе, зову је Кејт Мидлтон

Aгенције
Српска мисица освојила Кинезе, зову је Кејт Мидлтон

Бојана Лечић, представница Србије на овогодишњем Избору за мис свијета у Ордосу у Кини, освојила је све симпатије домаћина тог такмичења, а због љепоте и шарма је пореде с војвоткињом од Кембриџа. Како Бојана носи хаљину инспирисану британском принцезом, Кинези су је прозвали Кејт.

Финале свјетског избора за најљепшу жену свијета се примиче, а како је свечана вечерња хаљина дизајнерке Марије Шабић ушла у топ 15, сасвим је могуће да ће се Бојана Лечић у Србију вратити с лентом. Поређење Српске мисице и принцезе Кејт заправо је и почело од хаљине коју ће Бојана носити у финалу, 18. августа, јер је креаторка своју инспирацију пронашла управо у супрузи принца Вилијама.

 "Поред физичке сличности (обије су бринете, сличне боје очију, њежног осмјеха и врло лијепе грађе тијела), Бојана и Кејт поседују отменост у покрету и ставу, одмереност у изјавама, господственост појаве и спремност на топли осмех. То сам препознала као заједнички именитељ и била ми је довољна инспирација за Бојанину хаљину коју сам израдила у беж боји као симбол чистоће - објашњава Марија Шабић. Хаљина коју је креаирала носи назив Roses From The Secret Garden, као асоцијација на насљедницу најпознатије 'Британске Руже'", принцезу Кејт.

Украшена је стилизованом граном из најновије колекције „"сваровски" кристала и њежним ружама од тила, које су дјелимично сакривене у наборима хаљине која тек треба да открије неагресивну, префињену љепоту српске модерне принцезе.

Сама Бојана не крије да јој пријају поређења с Кејт.

"Откад сам добила титулу најлепше Српкиње и могућност да представљам земљу на светском избору, једноставно сам почела да уживам у слави и моћи модерне принцезе - прича Бојана, коју су већ на првом представљању прозвали српска принцеза. Иако ју је ово у први мах збунило, убрзо је схватила да је то због сличности с Кејт."

 "Када су наставили да ме ословљавају са Србија и Кејт Мидлтон, схватила сам да сам довољно пажње скренула на себе и да постоји нека сличност. Све време припрема, девојке ми се кроз шалу обраћају са Србија - Кејт Мидлтон. Сам назив и цела прича о сличности дали су ми снагу и сигурност на светској писти лепоте. Можда ће ми читава та прича о сличности донети титулу српске принцезе на светском трону лепоте 18. августа", каже српска мисица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана