Српска манекенка Симона ради са сестрама Олсен

Блиц
Српска манекенка Симона ради са сестрама Олсен

Српкиња Симона Андрејић, која је освојила модни свијет ушавши међу топ пет модела на престижном Елит модел лук избору 2009, прошле недјеље постала је заштитно лице нове колекције планетарно познатих сестара Олсен.

Испрва звијезде тинејџерских серија, а сада признате дизајнерке и креаторке најбоље обучених жена за прошлу годину Ешли и Мери-Кејт су преко заједничких пријатеља упознале Симону и убрзо ријешиле да прелијепу Београђанку ангажују као модел бренда „Elizabet & James” колекције „Ризорт” за 2013. годину.

Симона је била одушевљена њиховом идејом и поред успjешне пословне сарадње оствариле су и пријатељске везе.

Плавокоса љепотица је присуствовала и рођенданској прослави близнакиња Олсен, а ексклузивно за „Блиц” преноси своје утиске.

- Веома сам задовољна сарадњом с Мери-Кејт и Ешли и битно ми је да је задовољство обострано. Оне су заиста велике звезде, а у њиховом друштву сам се осећала изузетно пријатно јер су веома неспосредне и природне. Указале су ми част што сам била на њиховој забави, која је била стварно прави велики амерички дзет-сет догађај - истакла је Симона.

Симона нам је открила да је упоредо радила неколико послова и да је врло задовољна својим фотографијама за најновију колекцију Доне Каран за наредну годину и едиторијалом који је урадила с Мином Цветковић за магазине „IQ Donna”.

Упркос константним ангажманима на миланским, париским и њујоршким недељама моде и сликањем за најлуксузније магазине, Симона ниже успjехе у школи коју завршава у Њујорку с њабољим оцijенама.

- Сувише сам рано ушла у посао који захтева велики професионализам, сталан рад и спремност на одрицања. Ништа ми не пада тешко, и увек се трудим да напорно трансформишем у забавно. А школу не запостављам иако често нисам у ситуацији да јој се у континуитету посветим - каже млада манекенка, чија је база њен омиљени град, Њујорк.


Симона је данас један од најтраженијих модела свijета, прецизније налази се у топ 10, радила је кампање за „Гучи”, „D&G”, „Кензо”, „Келвина Клајна”, DKNY, Соњу Рикел.

Иначе, сестре Олсен су колекцију промовисале у Британији и САД.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана