Српска манекенка признала да је крила кокаин у шољици за кафу

Г.С.
Српска манекенка признала да је крила кокаин у шољици за кафу

Анастасија Радовић (22), манекенка и топ-модел српског порекла, признала је у понедјељак у суду у Сатерленду у Аустралији да је у јулу 2020. године у свом "аудију А3" имала 13,5 грама кокаина скривеног у шољи од кафе.

Радовићева је ухапшена 11. јула пре две године око 22.30 сати испред ноћног клуба у Сиднеју, јер је тамошња полиција приликом претреса кола пронашла шољу са 5, 93 грама кокаина, као и 22 кесице у којима је била ова дрога. Радовићева је тада била са Бојаном Младеновић, која је била на сувозачевом мјесту.

На рочишту које је одржано јуче, Анастасија се изјаснила кривом у вези са држањем дроге у свом возилу, док су оптужбе за продају дроге и стицање имовине криминалом одбачене.

– Суд је саслушао Радовићеву, која је описала шта се све догодило те вечери прије него што је ухапшена са пријатељицом – пишу аустралијски медији и додају да је Српкиња за вријеме хапшења радила у једној познатој аустралијској банци, пише Блиц.

– Анастасија је била за воланом "аудија А3", док је на сувозачевом мјесту била Бојана Младеновић. Радовићева је ухапшена, а потом је и оптужена за посједовање дроге за личну употребу, али и за даљу продају. Њена другарица Бојана је, такође, тада ухапшена и оптужена. Међутим, оптужбе за продају дроге су касније одбачене – преносе медији из Аустралије.

Бојана Младеновић је, како додају, 12. јула проше године осуђена на затворску казну. Она је признала кривицу и осуђена је на друштвенокористан рад у трајању од девет мјесеци, као и на 100 сати неплаћеног рада за опште добро.

Оно што је занимљиво јесте то да је оптужена Радовићева у тренутку хапшења радила у банци, а сада, ако је судећи по друштвеним рмежама, ради у једном салону љепоте, док се на другој друштвеној мрежи представља као топ-модел и манекенка. У опису њеног профила може се видети и да је 2017. године била финалиста на такмичењу за аустралијски супермодел године на Балију. Радовићевој ће пресуда бити изречена 10. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана