Српска манекенка осваја Њујорк

Агенције
Српска манекенка осваја Њујорк

Српска манекенка Дејана Живковић посљедње септембарске дане проводи у припремама за Америку, гдје ће, како сазнају српски медији, због пословних ангажмана остати неколико мјесеци.

Сарадња с једном од најпознатијих модних агенција на свијету десила се када је манекенка Дејана Живковић у августу ове године изабрана да ради Недјељу моде у Мајамију, гдје је на ревији прошетала у купаћим костимима познатих колумбијских креатора. Тада су је запазили агенти и одлучили да је ангажују за наредне кампање.

- У једној сам од најбољих агенција у Мајамију, а у Њујорку сам потписала уговор на годину. Они ће се од сада бринути о мојој каријери и даљим пословима и ангажманима. Свакодневни кастинзи су моја обавеза - казала је Дејана, која коментарише и то што је набацила неколико килограма, па сада, по мишљењу многих, изгледа боље.

- Мало сам се поправила што се тиче килаже. Када сам у Србији на одмору, имам уравнотежену исхрану и уједначене тренинге - додала је Живковићева.

Будући да је на добром путу да постане "Викторијин анђео", што је својевремено била њена велика жеља, занимало нас је да ли и даље има сличне амбиције.

- Полако, време ће све показати - каже Дејана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана