Српска инфлуенсерка промијенила пол: Николина Ковачевић снимала операцију, па објавила на Јутјуб каналу

ГС
Српска инфлуенсерка промијенила пол: Николина Ковачевић снимала операцију, па објавила на Јутјуб каналу

Инфлуенсерка Николина Ковачевић промијенила је пол, а процес и саму операцију снимала је и објавила на свој канал на Јутјубу.

– Желим да не морам да носим стезник, да могу нормално да обучем бикини, да могу да се пресвучем испред другарице и да не могу да се кријем и стидим. Чак и да могу да се опустим са партнером, јер ми је све то стварало блокаду – напомиње Ковачевићева.

Како је открила, три године је била на хормонској терапији и то јој је било најтеже, преноси Телеграф.

– Сама припрема за операцију је јако битна. Прво је потребна потврда психијатра да сте ви спремни психички и физички за ту операцију. Била сам на хормонима 3 године, а услов је да будете минимум годину дана на терапији како би се тијело промијенило и да се хормони измијене, самим тим сте спремни за операцију. Као и писмо препоруке психијатра – говори Николина и додаје:

– Најтежа ми је била хормонска терапија, јер ми је првих шест мјесеци било тешко. Људи не могу да разумију да се ми промијенимо и да осјећамо пол у који желимо да се промијенимо. Емотивна промјена ми је најтеже пала. Првих шест мјесеци сам плакала и смијала се у исто вријеме – била је искрена она.

Николина је испричала и показала како је прошла операција, али открила и какве болове је имала.

– Прва два дана су били јачи болови. Али не само болови, већ психа која нема хормоне. Са овом операцијом немате више хормоне. Битно је да будете јаки у глави. Све ово прође. Рано је причати о томе, али је мене фасцинирало да се сада све већ осјећа. Имаћу још две контроле да се то погледа. Иначе је стварно све супер – рекла је она у свом клипу на Јутјубу.

Николина признаје да је уз помоћ породице платила све трошкове.

– Породица ми је помогла финансијски. Да није било њих, не бих могла све ово да изгурам, јер је све скупо везано за ову операцију. Хвала им пуно на томе – поручила је она на крају.

/p>

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана