Српска глумица у луксузу од 4,5 милиона евра

Курир
Српска глумица у луксузу од 4,5 милиона евра

ЛОС АНЂЕЛЕС - Српска глумица Нина Сеничар свој дом свила је са глумцем Џејом Елисом с којим има двоје дјеце. Поред ћерке Норе Грејс коју су добили 2019. године, глумица се недавно породила и добила сина Нума.

Њихов дом амерички медији процјенили су на невјероватних 4,5 милиона евра. Све је уређено по укусу лијепе глумице и водитељке Нине.

Како наводе амерички медији, ова вила је изграђена 1919. године, али је недавно реновирана, те сада одише луксузом хотела са пет звјездица.

Према опису, ова резиденција има три спаваће собе и једнак број купатила, распоређених на два спрата.

Улаз у ову "палату", како је многи називају, обиљежава дворско предворје, које не одскаче од луксуза остатка дијела дома.

Фасада је обложена дрветом, испред куће је базен, као и брачни кревет на трему. Посебно је занимљив биоскоп на отвореном, и то што је кућа скривена иза зелене и високе живе ограде.

На првом спрату су формална дневна соба и трпезарија, као и кухиња у којој доминира мермер, са кухињским острвом и врхунским кухињским уређајима. Ту је и соба за билијар, док су све три спаваће собе на спрату.

Нина гради интернационалну каријеру

Иако јој је дом у Лос Анђелесу, Нина вриједно ради и у Србији, те је ускоро очекује и нова рола у филму "Мегдан" Алексе Балајевића, пише Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана