Српска фитнес инструкторка преузела посао Лејди Гаге

Агенције
Српска фитнес инструкторка преузела посао Лејди Гаге

Јелена Абу, рођена Ђорђевић, фитнес модел и тренер познатих, постала је заштитно лице једне од најпознатијих козметичких кућа на свијету "Mac", гдjе је замjенила чувене пjевачице Лејди Гагу и Ники Минаж.

Челници произвођача декоративне козметике "Mac" жељели су да њихово заштитно лице као и ранијих година буде изузетна и необична жена, баш као што су то ранијих година биле ексцентричне пјевачице Лејди Гага и Ники Минаж, те су се одлучили за вишеструку шампионку у боди фитнесу Јелену Абу.
На првим фотографијама нове кампање Јелена је одјевена у готик ПВЦ хаљину, са једнако драматичном шминком на очима и крв црвеним кармином на уснама. Међутим, највише од свега пажњу привлаче њене мишићаве руке и узани струк, а у свијету фитнеса и бодибилдинга Јелена важи за једну од најљепших такмичарки, те шминкери "Mac-а" нису ни имали пуно посла да је учине фаталном љепотицом.

Јелена је рођена 1977. године у Горњем Милановцу, а са 20. је одлучила да оде у Америку и крене са остваривањем свог сна о каријери у свијету бодибилдинга и фитнеса. Како је сама изјавила првих година јој је било веома тешко да се снађе у новој земљи, да научи језик, али се много тога промјенило када је упознала свог будућег супруга Марка, такође персоналног тренера.

Ускоро је почела да се такмичи, а награде су сустизале једна другу. како су се низали њени професионални успјеси, тако су се за њу заинтересовале и многе модне агенције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана