Српска естрада у канџама порока: Алкохол, таблете, коцка...

мондо
Foto: принтскрин

Домаће личности имају доста порока али већина њих то вјешто крије. Међутим, има и оних који се не стиде да говоре јер сматрају да су и они само обични људи који имају право на грешке.

Наташа Беквалац

Пјевачица никад није крила да је водила дугу и тешку борбу са никотином. Она је жељела да остави пушење, а онда се уздала у снагу воље, али како то није успјело морала је да се подвргне разним третманима. За сада не говори да има проблеме, а да ли ће се поново вратити дуванском диму као више пута до сада, остаје нам да видимо.

Ана Николић

Прије трудноће папараци су Ану много пута ухватили са чашом у руци, због чега је често на мети критика јавности. Она чак и не крије да воли да попије коју више, а како је сама рекла, убудуће ће то радити у инат душманима.

"Пијем ријетко, али пијем. Наравно да попијем коју чашицу више, па нећу ваљда да пијем воду? Љети волим да се расхладим шампањацем, а зими пијем црно вино", рекла је Ана једном приликом.

Аца Лукас

Фолкеру је коцка била велика опсесија и страст, а прије неколико година је управо због ње упао у финансијске дугове.

"Дошао сам у ситуацију да се вадим, да сам ушао у финансијску кризу због коцке... Ја сам коцкао колико сам имао... У једном тренутку сам престо да коцкам... Коцка је многима уништила живот... Имам срећу што имам добар посао, стално сам зарађивао, па нисам осјећао да сам прокоцкао", рекао је он једном приликом.

Ера Ојданић

Пјевач и ријалити звијезда Ера Ојданић врло често попуњава новинске наслове својим акцијама усмјереним ка љепшем полу. Ери су се приписивале бројне афере, а на Јутјубу се могу погледати бројни снимци Ојданићевих љубавничких покушаја. У више наврата је изјављивао да су жене његова дрога, а чак су га оптуживали и за везу са малољетницом.

Дарко Лазић

Пјевач такође јавно говори о својим пороцима.

"Имам два порока - моторе и пиће. Не могу да лажем људе и да кажем да нећу више да пијем. Наравно да ћу да пијем. Родиће ми се још неко дијете а ја не могу да пијем? Никад нисам био зависник од наркотика. Осјећам се боље него икад откако то не узимам. Је л’ требало да кажем да нисам то радио? Не! Јесам. Сам сам јео го*на и сам сам крив. Никад нисам рекао да је то добро и ја то не препоручујем другима", рекао је он.

Дара Бубамара

Пјевачица која иначе не пије и не пуши, једном приликом је открила да је зависна од таблета.

"Ја сам толико луда природно да не треба ништа ни да ме спушта, ни да ме диже. Мој једини порок, ако бих могла да кажем, јесте таблета за спавање, зато што сам нон стоп под адреналином и не спавам", признала је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана