Српска естрада се башкари у луксузу

Агенције
Српска естрада се башкари у луксузу

Иако нису спремне да у сваком тренутку јавно кажу које превозно средство посједују, естрадне звијезде поносно позирају поред својих четвороточкаша. Већина њих има и по неколико аутомобила истовремено.

Једино су Драгана Мирковић и Дара Бубамара декларисане као обожаватељке луксузних аутомобила. Појединци са наше естраде возе аутомобиле које рекламирају, па их често мијењају.

Није тајна да је Драгану Мирковић супруг Тони Бијелић када се порађала наградио новим возилом. Драгана данас има више милиона вриједан возни парк у којем су паркирани "ролс ројс", "ламборгини", "ферари" и "бентли".

Радојка Аџић алијас Дара Бубамара врло често крши саобраћајне прописе јер обожава луду вожњу. Пјевачица не тражи дуго паркинг мјесто и свој "порше" оставља гдје стигне. Недавно га је паркирала у центру града, и то тамо гдје одговорним возачима ни у сну не би пало на памет - на пјешачком острву.

Ацо Пејовић је прошле године издвојио 120.000 евра за нови "ренџ ровер дискавери" џип који слови за једно од најлуксузнијих теренских возила.

Супербака Неда Украден испричала је да бира луксузне аутомобиле због честих наступа по региону на које путује друмовима. Она вози "Мерцедесов" џип вриједан више од 50.000 евра. 

Газдарица "Гранд продукције" Лепа Брена врло је задовољна својим најновијим аутомобилом, а осим због одличних возних карактеристика, пазарила га је и због врхунског дизајна. Фолк дива важи за једног од најсавјеснијих возача на естради. 

Владо Георгиев је велики фан "аудија" и вишегодишњи је промотор њихових аутомобила. Прије неколико година Влади су чак неколико пута крадена кола која је у то вријеме возио.

Сека Алексић добила је од супруга Вељка Пиљикића за прошли рођендан "мерцедес СЛК" вриједан близу 100.000 евра, али то није њен једини аутомобил.

И Жељко Јоксимовић има добар возни парк, те осим "Мерцедесове" лимузине чувени музичар са супругом Јованом Јоксимовић посједује и луксузни бијели BMW.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана