Српска блогерка бренд амбасадор Барберија

Aгенције
Српска блогерка бренд амбасадор Барберија

Мија Кнежевић, која се школовала у Швајцаркој а сада живи у Њујорку, од 2009. године води блог Миј-А-Портер, захваљујући којем је постала амбасадор бренда Барбери за Србију.

Блог миј-а-портер, који прати преко 200 хиљада људи, основала је 2009. године, а као студенткиња радила је за модну кућу Proenya Schouler, као и познати W magazine.

Међутим то нису једина позната имена на њеној "листи". Ова Београђанка црногорског поријекла, захваљујући свом популарном модном блогу, постала је амбасадор модне куће Барбери за Србију, а цијене је и неки од највећих модних креатора будући да се њен став уважава гдје год да се појави.

"Ја сам бренд амбасадор, а компаније за ту позицију траже много више од лепоте. Зато су Барбери и компанија за израду накита из Париза Chanael К изабрали управо мене да будем њихов амбасадор", каже успjешна блогерка за Телеграф и додаје да су познанства у модном послу могућа само уколико имате нешто квалитетно да понудите.

Као амбасадор компаније "Барбери" за Србију, Мија има велике планове. Међутим, поред каријере, најбитнија ствар у животу јој је породица. Као свој највећи сан наводи жељу да једног дана има велику породицу и да буде веома успjешна у свом послу. На питање да ли је заљубљена, млада блогерка дала је занимљив одговор.

"Заљубљена сам у Њујорк. Што би Кери Бредшо рекла ‘Њујорк је мој љубавник!’", закључује Мија, која празнике и лета проводи у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана