Српкиње које су освојиле срца холивудских звезда: Оне су успеле да их вежу за себе

Агенције
Српкиње које су освојиле срца холивудских звезда: Оне су успеле да их вежу за себе

Ове љепотице српског порекла су завеле свјетска имена...

Сиби Блажић

Рођена је као Србислава Блажић у Чикагу, а њени родитељи Слободан Блажић и Надежда Топалски су из Београда. У браку је са Кристијаном Бејлом, за којег се удала 29. јануара 2000. Упознали су се средином деведесетих, када је Сиби била асистенткиња Виноне Рајдер. Њих двије су и даље у пријатељским односима.

Сиби је радила и као модел и шминкерка, а била и статиста у филму Успон мрачног витеза, у којем је њен славни муж играо Бетмена. Са Бејлом има ћерку Емелин (10).

Марија Каран

Лијепа Београђанка имала је успјешну каријеру у Србији прије него што је ријешила да се пресели у Лос Анђелес. Тамо је упознала познатог холивудског продуцента Џоела Лубина, који је сарађивао са највећим звијездама попут Тома Круза, Колина Фарела, Џенифер Анистон, Ештона Кучера… Вјенчали су се на Калемегдану у мају прошле године, а недавно је објављено и да чекају принову.

Коко Ти

Рођена је као Никол Мароу, а позната је и као Коко Остин и Коко Ти. Она је глумица, манекенка и ријалити звијезда, а од 2002. у браку је са познатим репером и глумцем Ајс Тијем. Коко често истиче да је српског поријекла, пошто су њени баба и деда по мами рођени у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана