Српкиња облачи Мишел Обама

Глас Српске
Српкиња облачи Мишел Обама

Позната по истанчаном модном укусу и самопоуздању које трансформише све што обуче, прва дама Aмерике још једном је оправдала титулу даме од стила. Она је током званичне посјете Лондону носила хаљину из најновије колекције српске дизајнерке Роксанде Илинчић.

Супруга америчког предсједника Барака Обаме, Мишел, позната је као дама од стила, што је још једном доказала при сусрету са премијером Велике Британије Дејвидом Камероном и његовом супругом Самантом, када је носила хаљину српске креаторке Роксанде Илинчић.

Будући да медији помно прате сваки корак прве даме Aмерике, убрзо је цијели свијет сазнао да је Мишел на своју листу омиљених дизајнера уврстила и Роксанду Илинчић која већ годинама успјешно ради и ствара у Лондону.

На пријему, организованом у Лондону за првог човјека СAД, Мишел Обама обукла је хаљину из Роксандине најновије колекције. Тоалета у љубичастој боји с црним појасом одлично је пристајала предсједниковој супрузи.

Мишел Обама има истанчан модни укус и самопоуздање које трансформише све што обуче. Стајлинг је употпунила кобалтплавим капутом, чиме је постигла ефектан изглед.

Млада српска дизајнерка, која вриједно ради на реализацији нових идеја, сигурно ће послије овог догађаја имати још више клијената из свијета познатих.

Списак звијезда са којима је Илинчићева до сада сарађивала је подужи, а само неке од њих су Гвинет Палтроу, Розин Марфи, Тенди Њутон, Кејт Бланшет, Кристина Ричи, Кејт Хадсон, Маргерита Мисони и Розамунд Пајк.

Поред тога, Роксанда је често позивана и да дизајнира моделе за неке од гала вечери и изложби, а компанија "Мател" ангажовала је да креира хаљинице за ексклузивну колекцију барбика, које су се продавале у Лондону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана