Српкиња о којој пишу британски медији поседује колекцију торби вриједну 100 хиљада евра

Агенције
Српкиња о којој пишу британски медији поседује колекцију торби вриједну 100 хиљада евра

Тамара Калинић је Српкиња која живи у Енглеској и једна од најпознатијих блогерки која свакодневно са пратиоцима дијели своју страст према торбама.

О импресивној колекцији торби, али и животу двадесетседмогодишње фармацеуткиње писао је и британски "Дејли мејл". Рођена је у Новом Саду, а тренутно живи у Брајтону. Посао је оставила како би се посветила искључиво блоговању.


"Постоји само једна ствар која моментално може да ми подигне расположење, а то је нова дизајнерска торба. Прошле године када сам раскинула трогодишњу везу, отишла сам у радњу и потрошила 1.600 фунти на предивну плаву Celine торбу", рекла је.

Како би се обрадовала на божићно јутро, Тамара је своју нову торбу упаковала у украсни папир и поставила је испод јелке.

Свjесна је да материјалне ствари не усрећују људе, али каже да њој торбе и те како помажу. Највише воли да обилази Гучи радње, а богами, и она је једна од омиљених муштерија.

"Када ми је мама у тинејџерским данима купила прву Gucci торбу била сам ван себе од узбуђења. Носила сам је сваког дана док се није распала. И дан данас је чувам."

Каже да је торбе почела да купује на факултету, а не жали чак ни 700 фунти, колико је коштала једна Луј Витон торба коју је купила са 20 година. Данас има колекцију од преко 50 дизајнерских торби, а омиљени модел "Costance" бренда Хермес која ју је коштала седам хиљада евра јој је свакако најомиљенија.

Њен блог прати скоро 400.000 љубитеља торби, а "Дејли мејл" закључује да ова Српкиња свакако посjедује једну од најскупљих колекција торби у њиховој земљи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана