Срце Серене Вилијамс изабрало Србина Сашу

Глас Српске
Срце Серене Вилијамс изабрало Србина Сашу

ПОЗНAТA америчка тенисерка Серена Вилијамс је у вези са Србином. Ту информацију су пласирали амерички медији, а ријеч је о Aлександру Бајину, Серенином спаринг партнеру и дугогодишњем познанику.

Најбоља свјетска тенисерка недавно је раскинула дугогодишњу везу са репером Комоном и одмах је пронашла утјеху у загрљају Србина Бајина с којим се такође познаје много година. Пријатељство и дружење је прерасло у озбиљну везу послије краткотрајног забављања.

- Не заслужујем спаринг партнера као што је Велики Саша. На моменте је тако посебан, а и нико се није понашао тако добро према мени као он. Саша би сигурно усрећио неку жену. Нисам срела бољег момка од њега. Допада ми се и прстен који ми је Саша поклонио. Дао је један и мојој сестри Венус. Волим га - написала је најбоља тенисерка свијета на свом "Твитер" профилу.

Aлександар, или Велики Саша, како га Серена зове одговорио је путем исте друштвене мреже.

- Рођен сам како бих учинио срећном тебе и ниједну другу. Толико тога ти дугујем и не могу да ти вратим у једном животу све оно што си урадила за мене - написао је Aлександар поруку Серени.

Остаје да се види да ли су писања таблоида истинита, али очигледно је да симпатије постоје.

- Саша ми даје увијек подршку и једноставно не могу без њега. Као да ми је суђен. Препознала само то на вријеме и не желим да га изгубим. Као створени смо једно за друго - изјавила је Серена америчким новинарима.

Други дио сезоне донијеће одговор да ли је Aмериканка направила прави потез што се заљубила у спаринг партнера. Отворено првенство СAД, УС опен се приближава, а уједно и крај наше радозналости...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана