Срамна провокација албанске пjевачице: Новак се појавио иза њених леђа, а онда је Рита урадила ово VIDEO

Г.С.
Срамна провокација албанске пjевачице: Новак се појавио иза њених леђа, а онда је Рита урадила ово VIDEO

Албанска пjевачица Рита Ора, рођена у Приштини, али са пребивалиштем у Лондону, стекла је свjетску популарност, али је изгледа заборавила на неке манире. Нарочито када су у питању односи са Србијом.

 Рита је током петка објавила нови албум „Ти и ја", а када је жељела да га промовише, одлучила је да позира испред билборда најављујући ово остварење. 

Иза ње су се смјењивале различите рекламе, све док се није појавила она коју је пјевачица чекала, а једна од њих била је и реклама са ликом најбољег српског тенисера Новака Ђоковића. И онда је уследила срамна провокација.

Када се појавила његова фотографија, звијезда из Албаније је погледала у билборд, заколутала очима и махнула руком, а када се појавила њена слика, поново се осмјехнула. Ипак, ова наизглед срамна провокација је наишла на море негативних коментара према њој, па су тако стали у одбрану нашег аса: 

„Ноле је краљ", „Један је Ноле", „Прво Ноле па све остало", само су неки од коментара које су људи написали, а чини се да је њена објава наишла на потпуно другачије реакције од оних које је очекивала, преноси sportal.blic.net

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square Thanks @Spotify ♬ Waiting for You - Rita Ora

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана