Спорти Спајс тврди да је била сексуално напаствована уочи првог наступа групе

ГС
Foto: Твитер

Мелани Чизолм, позната и као Спорти Спајс, говорила је у једном подкасту о инциденту у којем је сексуално напао масер ноћ прије дебитантског наступа групе "Spice Girls".

Гостујући у британском подкасту How to Fail (Како пропасти), Мелани Чизолм представила је мемоаре Who I Am (Ко сам ја). Током епизоде, међутим, говорила је о инциденту, за који каже да се догодио у хотелу у Истанбулу.

Рекла је водитељки Елизабет Деј да се због тог искуства осјећала „рањивом и напаствованом“.

„Оно што ми се десило, на неки начин сам одмах закопала, јер је требало да се фокусирам на друге ствари“, испричала је Спорти Спајс додајући да су је недјеље проба и припрема за концерте групе "Spice Girls" натјерале да се фокусира на наступе, а не на напад.

„Све је водило ка врхунцу онога што сам цијелог живота жељела да радим. Нисам хтјела да правим пометњу, али такође нисам имала времена да се бавим тиме“, објаснила је пјевачица.

Мел Си је напад описала као „благ“ у спектру сексуалних напствовања и истакла да је, иако у почетку није намјеравала да помене напад у својим мемоарима, одлучила да пише о њему након што га се присјетила у сну.

„Мислим да ми је заиста важно да то кажем и да се коначно позабавим тиме и обрадим ментално тај догађај. Стравичне ствари се стално дешавају, а ова ситуација није била тако ужасна као што је могла да буде“, оцијенила је Мелани напомињући да је то што је била у окружењу у којем се скидаш пред другим професионалцима додатно повећала њену каснију збуњеност око инцидента.

У годинама након распада групе, Чизолмова је била отворена о стварима са којима се суочавала док је била дио "Spice Girls".

Говорећи за Гардијан 2020. године, открила је да се борила са поремећајем у исхрани и патила од депресије на врхунцу своје славе. Прошле године, тужила је медијску кућу "News Group Newspapers" Руперта Мердока, наводећи да је била жртва хаковања телефона, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана