Спискао милион фунти на дјевојке и аутомобиле

Агенције
Спискао милион фунти на дјевојке и аутомобиле

Глумац Девон Мареј, који се прославио улогом чаробњака Шејмуса Финигана у "Харију Потеру", успио је да потроши све богатство на жене и аутомобиле.

Младом глумцу, који је играо у свих осам наставака у филмском хит серијалу о дјечаку чаробњаку, није требало много времена да списка скоро милион фунти на жене, изласке и скупе аутомобиле. Чак га је и бивши агент Нил Брукс тужио за неисплаћен хонорар. Он је још тврдио да је породица незаконито раскинула уговор.

Наиме, Мареј бившем агенту дугује 230.000 фунти, а на недавном суђењу, као свједок, појавила се глумчева мајка. Она је са сузама у очима испричала да породица више нема новца ни за адвокате, јер је млади Девон све потрошио. Иначе, британски глумац је, захваљујући "Харију Потеру", зарадио 800.000 фунти, али сада се породица Мареј суочава са банкротом због непромишљености младог глумца.

- Био је тинејџер, стално је излазио и пуно пио. Доста новца је трошио на дјевојке и скупе аутомобиле - изјавила је на суду Марејева мајка и додала:

- Мало је фалило да изгубимо кућу па смо се због тога и преселили - објаснила је мајка глумца и додала да нико из породице Мареј није завршио средњу школу.

Међутим, након што је судски исказ Девонове мајке процурио у медије, глумац је искористио прилику да се на "Твитеру" наруга мајчиним ријечима.

- Кола, алкохол и дјевојке - написао је глумац, а потом је додао да су он и његови родитељи изгубили на суду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана