Спектакуларни повратак највећег модног догађаја (ФОТО)

ГС
Спектакуларни повратак највећег модног догађаја (ФОТО)

Повратничка ревија модне куће Victoria's Secret која шест година због великог скандала није организовала ове традиционалне годишње догађаје, организована је синоћ (ноћас по нашем времену) у Њујорку.

Victoria's Secret након скандала шаље поруку да подржава разноликост женске љепоте и када су у питању грађа, килограми и године. Исторемено, бренд је уз најистакнутије моделе Тајру Бенкс, Адријану Лиму и Алесандру Амбросио, славио историју из прошлости (онај позитиван дио те историје).

На писти се вратило више модела који су једном рекли збогом ревијама, а било је укупно 50 манекенки на модном шоу. Међу онима који су се вратили јесте и славна Тајра Бенкс.

Тајра Бенкс (50) се 2005. повукла из манекенства - тада је последњи пут учествовала на ревији Victoria's Secret. У мређувремену је било њених излета у свијет њене старе професије, али је синоћни повратак онај прави корак назад - у њеном случају велики корак напријед!

Тајра је блистала на писти, а о свом повратку је рекла: "Луд је осећај вратити се на писту Victoria's Secret . Мислим лудо, лудо, али лудо на добар начин. Никад нисам мислила да ћу се вратити на ову писту, да будем искрена."

И Адријана Лима се вратила из "пензије".

У 43. години показала да је краљица писте, а њен повратак најављен је у понедељак што су фанови испратили са одушевљењем.

Лима је носила металик крила, црне комаде веша и хеланке у каро десену. Када се окренула, видјела се необична "танга", а помно се пратила свака секунда њеног наступа.

 

here she is! adriana lima at the victoria’s secret show pic.twitter.com/aIWhugqLBm

— 2000s (@PopCulture2000s) October 15, 2024

 

Тек се сада видјело колико је заправо смршала фатална Бразилка коју су критиковали због вишка килограма које је добила током треће трудноће.

"У инат хејтерима", гласи још један коментар о Адријани, о којој кажу да се није уопште промијенила као и нимало не стари.

Међу моделима била је и Карла Бруни, бивша манекенка и прва дама Француске.

На писти су се нашле и Ирина Шајк, Ђиђи Хадид, Ешли Грејем...

Незоставан дио ревије су и спектакуларни концерти, а међу осталима, ноћас је наступила и легендарна Шер.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана