Спектакуларан долазак Тома Круза на премијеру "Топ Гана", на црвени тепих слетио хеликоптером

Кликс
Foto: Танјуг/АП

Том Круз имао је спектакуларан долазак на свјетску премијеру филма "Топ Ган: Маверик" у Сан Диегу, а овај 59-годишњи глумац на црвени тепих стигао је хеликоптером те слетио на палубу носача авиона УСС Мидвеј.


Упркос ранијим извјештајима да је Круз сам управљао хеликоптером, глумац је потврдио за ЕТ Онлајн да није управљао хеликоптером на премијери.

"Не, не данас. Летим тим хеликоптером, али не данас", рекао је Круз.

Он је представио филм, који је режирао Јосиф Косински, путем видео линка на СинемаКони у Лас Вегасу у четвртак.

Потом је приказан гомили излагача у биоскопима и новинарима, који су наставили да га хвале када се премијера завршила.

Такође је откривено да је Круз провео глумачку екипу у филму "Топ Ган: Маверик" кроз "мучну" обуку летења док се припремао за снимање филма.
У видеу који приказује шта се дешавало током снимања филма, Круз је објаснио како је глумачка постава на његов захтјев обавила "изазовну" и "свеобухватну" авијацијску обуку за филм.

"Радили смо с морнарицом и школом Топ Ган како бисмо формулисали како то практично извести", рекао је Круз, додајући, "јер ако ћемо то учинити, летићемо у Ф-18".

Глумци су научили како да рукују камерама док су били у млазњацима.

Круз је рекао: "Морао сам их заиста научити кинематографији и освјетљењу како би схватили шта ће добро изгледати на камери... Веома сам поносан на оно што смо сви постигли. Сваки од њих је изузетан."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана