Шоу анђела оставља без даха

Aгенције
Шоу анђела оставља без даха

Раскошно перје, дијаманти, костими, чипкане гаћице и грудњаци очарали су све који су дошли на ревију модне куће "Victoria's Secret " у Њујорку.

"Анђели" су још једном дочарали сав свој сексепил, а њихов ход по писти изазвао је дивљење и уздахе публике. Крила су незаобилазна тема шоуа, како она анђеоска тако и она раскошних егзотичних птица.

Адријана Лима била је права визија у црвеном, Ерин Хетертон у ружичастом, Алесандра Амбросио као пауница, прелијепа тамнопута Марија Боргес носила је комбинацију жуто-зеленог перја, Дучен  Кро као секси Парижанка у црној чипки... једна за другом пролазиле су и све остављале без даха.   

Шоу је био највећи до сада, а свјетски топ модели на писту су излазили уз пјесме Тејлор Свифт, која је носила британску заставу. Осим теме егзотичних птица, било је и елемената попут панка.

"Анђео" Кендис Свонпул прошетала је на ревији грудњак вриједан десет милиона долара који је специјално за ову прилику дизајнирао познати златар Мувад. Грудњак чини више од 4.200 примјерака драгог камења, који укључују рубине, дијаманте и жуте сафире. У центру се налази рубин од 52 карата, који је окружен ситним дијамантима од 18 карата.

Иначе, први "краљевски грудњак" дизајниран је 1996. године за Клаудију Шифер, али најскупљи је носила Жизел Бундшен 2000. године, чија је цијена невјероватних 15 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана