Сораја за 15.000 евра у словеначком „Великом брату

Блиц
Сораја за 15.000 евра у словеначком „Великом брату

За разлику од претходна два пута, сада улази као ВИП гошћа која ће специјалним задацима задавати муке укућанима.

Старлета Сораја Вучелић синоћ је ушла у словеначки ријалити „Велики брат" који се снима на Кошутњаку у Београду. Иако шоу траје већ два мјесеца, старлету су позвали да буде гошћа која се неће борити за награду.

- Два госта из Словеније и ја улазимо у кућу. Укућани ће мислити да желимо да им преотмемо награду, али сам ја већ потписала уговор и добила хонорар од 15.000 евра. Мене неће моћи да избаце, нити да гласају за мене. У кући ћу бити до краја ријалитија, односно мјесец дана - рекла је Сораја за „Блиц", непосредно пред улазак.

Ни Сораји није било јасно зашто су баш њу позвали када се ријалити не емитује у Србији, па је потражила одговор.

- Рекли су ми да су Словенци одлепили за мном, па зашто да не уђем. Све је било изненада, у посљедња три дана. Ово је за мене велики изазов јер је тај народ другачији од нашег и једва чекам да видим како ћу се снаћи.

Она додаје да не брине око комуникације будући да Словенци разумеју српски језик, а први њен задатак у кући ће бити да је управо они науче словеначки.

- Вјерујем да ћу се у почетку мучити јер их нећу разумијети. Ипак, осмислили су задатак како би ми олакшали да разумем укућане - завршава Сораја.

 Прославила се у ријалитију
Сораја је први пут у кућу „Великог брата" ушла 2011. године. Тада се борила за награду као и остали учесници. Популарност је стекла управо у овом ријалитију.

 Дошла да покаже нови имиџ
Вјероватно јој је пажња медија пријала, па је опет ушла у кућу „Великог брата" 2013. године. За две године се њен изглед драстично промјенио. Зато се током трајања ријалитија често причало о томе шта је на себи кориговала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана