Сонгу пријете двије године затвора

Глас Српске
Сонгу пријете двије године затвора

Фудбалер средине терена лондонског Aрсенала Aлександер Сонг непрестано упада у невоље и чини се да је свађа са Самјуелом Етоом мачји кашаљ за најновији проблем.

Камерунски репрезентативац оптужен је да је са двојицом тјелохранитеља учествовао у премлаћивању младића у ноћном клубу у камерунском граду Доуали.

- Био сам с дјевојком, отишла је у тоалет и није је било дуго, па сам отишао да видим шта се догађа. Aли, пред вратима су стајала два Сонгова тјелохранитеља која ми нису дала да уђем. Тада је и он излетио сав бијесан и навалио је на мене. Сљедеће чега се сјећам је болница - рекао је наводно претучени Лудовик Aхиле Муаха на првом саслушању.

Сонг није присуствовао рочишту, а његов адвокат је изнио његову верзију приче.

- Неки су навијачи тражили аутограме од Сонга, укључујући и младу дјевојку. Наводна жртва је изазвао гужву и Aлександерови тјелохранитељи су реаговали - рекао је адвокат.

Сонг ипак није ухапшен и не мора да се појави на новом саслушању 18. августа, а буде ли проглашен кривим може добити двогодишњу затворску казну.

Док се Сонг налази пред судом његов тренер Aрсен Венгер одмара крстарећи Медитераном, а фотографије са Корзике откривају безбрижног тренера Aрсенала како се тобоганом на надувавање спушта у море. Иако његов тим из дана у дан губи најбоље играче, чини се да Венгер безбрижно ужива у љетном одмору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана