Шон Пен љуби младу љепотицу

Агенције
Шон Пен љуби младу љепотицу

Свјетски медији брује о Лејли Џорџ, 24-годишњој љепотици која је ухваћена како љуби 32 године старијег глумца, чувеног Шона Пена на плажи на Хавајима.

Лејла је рођена у Аустралији и покушава да изгради глумачку каријеру, а родитељи су јој такође у филмској индустрији.

Њена мајка, глумица Грета Скачи има 56 година, као и Лејлин нови момак, док је њен отац Винсент Донофрио, познат по улогама у филму "Дердевил" и серији "Ред и закон", годину старији од Шона Пена.

Лејла је до сада остварила тек неколико мањих улога, али се школовала у престижним глумачким школама широм свијета.

Ипак, њено име појавило се у новинама тек кад је ухваћена у страсном загрљају са Шоном Пеном, и то на плажи на Хавајима, гдје славни оскаровац има викендицу у коју је доводио и бившу вјереницу Шарлиз Терон.

Глумчева кћерка Дилан само годину је старија од Лејле.

Када се у јулу прошле године окончала љубавна веза између Шона и Шарлиз Тенор медији су преносили да се овај глумац помирио са бившом супругом Мадоном. Далеке 1986. године они су се вјенчали, а у браку су били само три године. Глумац је за мјесец био на два концерта поп диве, а нису бјежали ни од тога да позирају фотографима. Пен је тада био у првом реду на концерту у Њујорку, а онда је поновио исто 14. октобра у Ванкуверу. Написао јој је и писмо у ком открива колико је уживао у њеним наступима. Послије раскида са Шарлиз, Пена често повезују са атрактивним женама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана