Шокантни детаљи везе бившег пара изашли у јавност

Агенције
Шокантни детаљи везе бившег пара изашли у јавност

Ауторка књиге "Champagne Supernova", Муран Калахан открива до сада непознате детаље бурне везе једног од најпознатијих бивших парова на свијету, Џонија Депа и Кејт Мос.

 

Познато је да су се Кејт и Џони упознали 1994. године у Њујорку и одмах „кликнули" због заједничке љубави према алкохолу, дрогама и једно другом.

"Кејт и Џони су били шик и заједно су се дрогирали, више и од Кита Ричардса. Били су симбол појма ’кул’ у Transpotting култури", тврди ауторка која каже да је славни пар свуда пратио потпуни хаос.

Ауторка каже да се на Кејтином 21. рођендану у Деповом ноћном клубу "Veep" од кокаина предозирао и њихов заједнички пријатељ Џејсон Донован.

Временом, њихово партијање је постајало све горе, а веза им је била зачињена насилним испадима.

"Деп је једном направио штету од 10 хиљада долара у једном њујоршком хотелу. Када су полицајци ушли у собу, Кејт је сjедила у сред хаоса на поду", написала је и додала да је Деп тада био ухапшен.

До 1996. године Кејт је у себе уносила екстремне количине дроге и алкохола толико да је добила надимак „Тенк".

"Одједном би знала да ушмрче три грама кокаина и попије боцу вотке, јер јој је неки доктор рекао да ће тако сачувати свој изглед", пише у књизи „ Champagne Supernova ".

Осим тога, Кејт је била врло посесивна и често звала Депа док је радио на филмским сетовима јер није могла дуго да буде раздвојена од њега.

Холивудски глумац је 1997. године оставио манекенку јер више није могао да се носи с њеним партијањем и понашањем.

Кејт је тада још више почела да излази, а Џуд Лоу и његова супруга Сејди Фрост постали су нераздвојни пријатељи са њом, а према неким наводима заједно су се дрогирали, забављали и спавали, тврди ауторка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана