Шокантна прошлост манекенке: Самоповређивала сам се и покушала самоубиство

Агенције
Шокантна прошлост манекенке: Самоповређивала сам се и покушала самоубиство

Једна од најтраженијих модела данашњице Кара Делевињ први пут је причала о својој проблематичној прошлости…

Манекенка је испрчала како је у дјетињству била склона самоповређивању и да је неколико пута ударала главом у дрво како би се ослободила негативних осјећања.

Двадесетдвогодишња Делевињ је рекла како је себи наносила повреде у виду огреботина па чак и покушала лијековима себи да одузме живот.

"Ово је нешто о чему никада јавно нисам говорила, али то је велики дио мог живота", каже манекенка која се у то вријеме борила са својим демонима.

"Борила сам се са бијесом, депресијом и анксиозношћу. Ова негативна осјећања су била толико јака да бих ударала главом у дрво само да бих их се отарасила", објашњава она за "Вог".

"Никада нисам пресјекла вене, али сам се толико гребала да сам крварила", рекла је Кара и додала како је једном приликом и покушала самоубиство.

"У једном тренутку ми је то пало на памет и имала сам начина да урадим то. Тада сам рекла себи да морам да одлучим да ли више волим себе од идеје о смрти".

"Тада је почела да свира пјесма од мог покојог друга који је преминуо од превелике дозе хероина. То је било упозорење од њега. Толико сам била бесна на себе", рекла је.

Манакенка је тренутно у вези с пјевачицом Ени Кларк и каже како је љубав заслужна за то што се данас осјећа срећном.

Она је данас једна од најтраженијих модела на свијету, а заштитно је лице бренда Барбери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана