Шокантна исповијест Џенифер Лопез

tportal.hr
Шокантна исповијест Џенифер Лопез

Данас се њено богатство процијењује на 250 милиона долара, али Џеј Ло каже да је као тинејџерка била бескућница. Неколико ноћи је, чак, спавала на каучу плесне школе у којој је тренирала.

У интервјуу за часопис "W" латино дива је открила да је са 18 година морала да се бори за своје снове и није јој било лако јер се због каријере посвађала с мајком Гуадалупе Родригуез.

Данашња звијезда је тада родитељима објавила да би хтјела да буде пјевачица. Пошто њена мајка то није одобрила, Џенифер се иселила из куће. 

- Јако смо се сукобиле. Нисам хтјела да идем на факултет, него су плес и музика били мој избор. Спавала сам на каучу у плесном студију. Иако сам била без крова над главом, али сам знала да је музика оно чиме ћу морати да се бавим. 

Убрзо је почела да добија ангажмане, па се из Бронкса преселила у Лос Анђелес.

Тај је град у почетку је мрзила.

- Мрзила сам Лос Анђелес. Иако се касније привикла песма "Jenny From The Block" је моја пjесма.  Сада волим ЛА, али ми не даје снагу као мој завичај. Сву снагу потребну за живот добила сам из свог сусjедства - каже Џенифер.

Својој дjеци, петогодишњим близанцима Максу и Еми, жели да пренесе радну етику коју је усвојила од својих родитеља.

- Дjеца раде оно што ви радите, а не оно што ви говорите. Ја сам то гледала код својих родитеља. Мој отац је радио ноћу и била сам свjесна колико се мучи за нас. Мама је била Tupperware дама и радила је у школи. Увијек сам осјећала да не смијем да их изневјерим- испричала је Џеј Ло.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана