Крај након више од двије деценије љубави: Разводе се Харис и Мелина Џиновић

Агенције
Foto: Агенције

Један од најпознатијих естрадних, брачних парова - Харис и Мелина Џиновић ријешили су да ставе тачку на деценију дуг брак.

Иако су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

„Мелина и Харис су се одлучили на споразумни развод, будући да њихов однос није штимао најбоље већ неко време. Донели су тренутно најбољу могућу одлуку за њих и њихову децу. Харис се већ иселио из њихове виле на Сењаку, а Мелина је остала тамо с децом. У току је процес развода брака, а касније ће бити одређено и како ће имовина бити расподељена међу њима“, открио је за Пинк.рс добро обавијештени извор близак породици Џиновић.

Мелина је потврдила ова сазнања.

"Разумите ме, не бих на ту тему. Хвала на позиву, пријатно", рекла је она.

Иначе, љубавна прича популарног пјевача и познате модне дизајнерке започела је 2002. године, када је Мелина била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ријетких интервјуа признао да су се „једноставно нашли“.

Како је годинама касније признала, Мелина је започела везу са Харисом без много размишљања.

Њих двоје су се вјенчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана