Софија Вергара и згодни Џо финализирали развод, означили крај љубави након седам година брака

Г.С.
Софија Вергара и згодни Џо финализирали развод, означили крај љубави након седам година брака

Софија Вергара и Џо Манганијело постигли су споразум о финализацији развода.

Према поднеску бракоразводни поступак се води као неспорна тужба, што значи да су се обе стране појавиле и „склопиле писмени споразум у вези са својом имовином и браком... који је поднијет или треба да се поднесе суду.“

Манганијело (47) је затражио од суда да прекине издржавање супружника за обе стране, а адвокатске таксе ćе бити наложене како је наведено у предложеној пресуди, према документима.

Пипл се обратио Манганијелу и Вергариним представницима за коментар.

Звезда серије ,,Модерна породица“ (51) и глумац познат по филму ,,Врели Мајк“ најавили су раскид у јулу у заједничкој изјави. Бивши пар се вјенчао у новембру 2015. у Брејкерс Ресорт-у у Палм Бичу на Флориди и били су у браку седам година, преноси Ало.

„Донијели смо тешку одлуку да се разведемо“, рекли су сада бивши супружници. „Као двоје људи који се јако воле и брину једно о другом, љубазно тражимо поштовање наше приватности у овом тренутку док се креćемо кроз ову нову фазу нашег живота.”

Два дана након заједничке изјаве, Манганијело је поднио захтјев за развод од водитељке емисије ,,Америка има таленат“, наводеćи као разлог „непомирљиве разлике“.

Навео је 2. јул као датум развода и истакао да су имали предбрачни уговор. Вергара је касније затражила у посебном поднеску да суд потврди предбрачни уговор бившег пара.

Подсјећамо, Вергара (51) је за шпанске новине Ел Паис недавно открила да она и Манганијело (47) нису имали исти став када је у питању проширење њихове породице.

Она је рекла да је разлика на крају довела до њиховог развода.

„Наш брак се распао јер је мој муж био млађи; он је желио да има дјецу, а ја нисам желела да будем стара мама“, објаснила је глумица. „Осјеćам да то није фер према беби. Поштујем онога ко то жели, али то више није за мене.“, објаснила је Софија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана