Софија Вергара: Без накита ни на плажу

Агенције
Софија Вергара: Без накита ни на плажу

Колумбијска глумица Софија Вергара највише воли лежерне, неформалне комбинације, уске фармерке и кошуље различитих кројева у веселим бојама, а и тада је накит обавезан.

Колумбијска глумица и модел Софија Вергара, звијезда серије "Модерна породица", познато је име и у свијету моде. Има свој парфем и линију накита са компанијом Кмарт, а ускоро ће и сама дизјанирати огрлице, минђуше, прстење са брендом Kay Jewelers.

"Многе жене греше јер не носе црну боју и јарке нијансе, које су секси, већ се опредељују искључиво за пастелне. Исто тако, накит значајно утиче на љепоту, па даме без њега не би требало да излазе из куће, чак и на плажи могу да носе наруквице, минђуше, огрлице, прстење... Од детаља су важне и штикле, односно платформе, јер издужују фигуру, као и квалитетне ташне. Највише волим лежерне, неформалне комбинације, уске фармерке и кошуље различитих кројева у веселим бојама. Наравно и тада је накит обавезан, а мој фаворит су смарагди због дивне зелене нијансе. Чак ни у шетњу не идем без накита са овим каменом. - каже заносна Софија.

Осим смарагда, воли и аметист, топаз, сребро и сматра да накит не би требало да буде резервисан само за имућније даме, зато ће њена нова линију имати комаде за свачији џеп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана