Софиа Вергара и Џо Манганиело боре се за власништво над чивавом

GS
Foto: Instagram

Софиа Вергара и Џо Манганиело разводе се након седам година брака, а ускоро бивши супружници још увијек раде на детаљима око развода, а једно од кључних питања је коме ће припасти њихова заједничка кујица, чивава имена Баблес.

"Постоји још неколико проблематичних тачака које требају ријешити, а једна од њих је коме ће припасти њихов пас Баблес", открио је извор близак пару, додајући како се Софиа нада да ће се "растати на миран и поштен начин."

Глумци су објавили вијест о разводу само неколико дана након што је њихова чивава Баблес навршила 10 година, а Софиа је за љубимицу организирала рођенданску забаву с тропском тематиком.

"Без обзира колико ме пута угризеш, увијек ћу те вољети", написала је глумица уз фотографију кујице у хаљини с леопард узорком како једе ружичасту торту.

Пар је одлучио набавити пса јер је глумица силно хтјела имати љубимца, но у једном је интервјуу открила како испрва није имала баш најбољи однос с кујицом која је била приврженија њезином супругу.

"Она ме мрзи. Требала бити мој пас, а опсједнута Џоом', изјавила је. Глумица је и у другим интервјима говорила о томе колико им је Баблес важна, а једном је изјавила да њен супруг чиваву третира као да је њихова кћерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана