Снуп Дог на новом албуму Парис Хилтон

Глас Српске
Снуп Дог на новом албуму Парис Хилтон

Најпознатија старлета на свијету, контроверзна Парис Хилтон, почела је рад на другом студијском албуму на којем ће, тврди, имати и дует са једним од најпопуларнијих репера Снупом Догом.

Иако се свима чинило да је Парис одустала од музичке каријере, она каже да је почела са снимањем новог албума, а Снуп Дог је само један од познатих музичара са којима насљедница хотелског ланца планира да сними дует.

- Требало би да сљедећих неколико мјесеци држим језик за зубима, али на албуму ћу имати сјајне сараднике. Са LMFAO сам већ завршила сингл, а за сљедећу пјесму у студију ће ме чекати нико други до Снуп Дог - изјавила је Парис.

У септембру прошле године Парис је најављивала свој нови албум и то у сарадњи са свјетски познатим Дејвидом Гетом, али његова издавачка кућа је то демантовала.

Свој први албум "Парис" издала је 2006. године са не тако великим успјехом, а критика јој је замјерила - лоше пјевање и сладуњаве пјесмице. Нови албум би требало да буде објављен средином љета.

Aлбум "Парис" највећу је пажњу побудио након што су се графити умјетник Бенкси и Дејнџер Маус "поиграли" са 500 примјерака CD-ова у четрдесетак продавница у Великој Британији - у герилској акцији замијенили су оригиналан CD са сопственим ремиксом, односно 40-минутним инструменталом "обогаћеним" изјавама Парис Хилтон.

Слику на омоту измијенили су тако да је Хилтон умјесто оскудно одјевена изгледала као да је у топлесу, а књижицу допунили активистичким слоганима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана