Снежана Кузмановић, мис БиХ, спремна за Лондон

Глас Српске
Снежана Кузмановић, мис БиХ, спремна за Лондон

Снежана Кузмановић из Лакташа, која је у јулу ове године проглашена најљепшом бх. дјевојком, 19. октобра путује на такмичење Избор за мис свијета, које се одржава 6. новембра у Лондону.

Снежана каже да је цијело љето провела углавном радно, припремајући се за свјетски избор мис, посјећујући службене куће избора мис БиХ, од којих је добила бројне награде.

Aктуелна мис БиХ каже да својом дружељубивошћу и природношћу намјерава "на кољена" бацити жири Избора за најљепшу дјевојку свијета.

- Као и свака дјевојка надам се што бољем пласману, а ако побиједим то би за мене било остварење сна - рекла је Снежана.

Каже да је спремна за предстојеће такмичење, иако има много треме, али и много узбуђења.

- У Лондон ћу свакако морати понијети доста свечаних хаљина, пословних одијела за које се побринула модна кућа "Кармен лајн", на челу са госпођом Пламенком Стојић, као и наше друге креаторке Зденка Ћорић, Свјетлана Вуковић - рекла је Снежана.

Она је додала да ће у финалној вечери носити хаљину модне куће "Кармен лајн" коју је одабрала и креирала Пламенка Стојић.

- Хаљину ће гледаоци видјети на самом свјетском избору. Покушаћу да представим БиХ најбоље што будем могла, почевши од традиционалног плеса, представљања мене и моје земље, па талент шоуа - каже бх. мисица.

Снежана каже да је прегледала фотографије дјевојака које учествују и да је ове године конкуренција јака.

Говорећи о томе да скандали често прате мисице, Снежана каже да је то непотребно и веома глупо, јер би се мисица требала истицати по својим квалитетима, интелигенцијом и љепотом, а не по скандалима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана