Снежана Кузмановић из Лакташа нова мис БиХ

Глас Српске
Снежана Кузмановић из Лакташа нова мис БиХ

Снежана Кузмановић из Лакташа нова је мис БиХ, одлучено је на финалном избору који је одржан у недјељу увече у Сарајеву.

Прва пратиља мис БиХ је Бањалучанка Марина Полетан, док је ленту друге пратиље понијела Теа Покрајчић из Сарајева. За мис фотогеничности проглашена је Лејла Цетин из Бугојна.

Новоизабраној мисици, која ће БиХ представљати 6. новембра у Лондону на Избору за мис свијета, круну је предала прошлогодишња најљепша дјевојка БиХ Снежана Пророк.

Шеснаестогодишња љепотица из Лакташа која похађа други разред Грађевинске школе у Бањалуци, манекенством се бави већ неко вријеме и каже да, иако је одувијек маштала о томе да се пријави на избор за мис, ипак није очекивала побједу, коју ће памтити цијелог живота.

- Све дјевојке које су учествовале на Избору су прелијепе и паметне и заиста нисам очекивала побједу поред толико дјевојака - рекла је Снежана.

Она је додала да је побједа за њу највећи успјех који је до сада постигла, те због тога поручује младим дјевојкама у БиХ да се пријаве на избор, јер су и само дружење и припреме једно прекрасно искуство.

Снежана, која ће се такмичити за титулу мис свијета, каже да жели максимално да се припреми како би БиХ приказала као једну прелијепу земљу.

- Надам се да ћу успјети у томе, ја ћу се заиста много трудити - рекла је Снежана.

Титулу мис телевотинга освојила је Дејана Драгојловић из Бијељине, а за мис шарма изабрана је Бојана Мачар из Сокоца. Сарајка Џемила Шеховић освојила је титулу мис портала Јасмина Дураковића.

Специјална гошћа Избора за мис БиХ 2011. била је хрватска пјевачица Северина, а осим ње сарајевској публици представили су се и чланови бенда "Неверне бебе", Aрмин Музаферија те бх. тенор Горан Каркин.

Кроз богат програм Избора за мис БиХ гледаоце и присутне су водили манекенка Слађана Пејић и глумац Aлмир Чехајић Батко.

У финалу Избора мис БиХ 2011. нашло се 26 најљепших дјевојака БиХ, а њих 13 такмичило се у суперфиналу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана