Снежана достојанствено представљала Републику Српску

Глас Српске
Снежана достојанствено представљала Републику Српску

Мис БиХ Снежана Пророк изјавила је да јој је учествовање на недавно завршеном избору за мис свијета у Кини представљало велику част, те да је на тој манифестацији настојала да достојанствено представи БиХ и Републику Српску.

Најљепша дјевојка БиХ, иначе из Источног Сарајева, у интервјуу Срни истакла је да се трудила да током једномјесечног боравка у Кини остави што бољи утисак.

- За мене је била велика част учествовати на тако престижном такмичењу као што је избор за мис свијета. Настојала сам да се покажем као достојан представник своје земље и да оставим што бољи утисак - рекла је Пророкова.

Она је нагласила да јој је такмичење у Кини, осим доста нових познанстава, донијело и сазнања о кинеској култури и култури земаља осталих учесница на такмичењу.

- Стекла сам много нових пријатељица, са којима ћу сигурно остати у контакту, а разговарајући са осталим дјевојкама сазнала сам доста и о осталим земљама - казала је Пророкова.
Коментаришући постигнути резултат на избору за најљепшу дјевојку на свијету, Пророкова је истакла да је искрено задовољна чињеницом да је једна од 20 најљепших на свијету.

Aктуелна мис БиХ није крила задовољство што је била дио највећег свјетског такмичења љепоте и оставила добар утисак, како на судије тако и на публику.

- У разговору са главним судијама овог такмичења оставила сам добар утисак, добила сам аплауз и похвале, што ме посебно обрадовало. Могу рећи да је и публика тражила мој аутограм и многи су чекали у реду да се фотографишу са мном - каже Снежана.
Снежана Пророк, ученица трећег разреда фармацеутске школе у Источној Илиџи, нагласила је да је пуна нових планова и идеја за своју каријеру у будућности.

- Пред себе постављам увијек нове циљеве, тако да и сада имам пуно планова. Сад се морам посветити учењу и надокнадити изгубљене часове - истакла је Пророкова.

Снежана Пророк је 15. мис БиХ која се овом титулом окитила у конкуренцији 23 дјевојке из свих дијелова БиХ 20. септембра у Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана