Снежана Ђуришић проговорила о односу са Вањом

GS
Снежана Ђуришић проговорила о односу са Вањом

Један од најскладнијих љубавних односа дефинитивно већ годинама имају пјевачица Снежана Ђуришић њен драги Вања Милошевић.

Рецепт за савршен брак не постоји, али је Снежа недавно открила детаље њеног и Вањиног односа.

"Прилично сам својеглава и навикнута да сама доносим одлуке, али онда када баш нисам одлучна свакако је Вања један од првих које питам за савет. Добро, ту су још неки људи којима верујем, нисам искључива да по сваку цену мора самостално да одлучим, али исто тако ако ми се нешто не допада, па макар се свима допадало, ја ћу по свом", рекла је Снежа за Гранд, а потом се дотакла заједнице брака.

Снежа је једна од оних који вјерују у праву љубав, али сматра да је старомодна по питању дјеце.

"Брак је диван ако се двоје људи нађу и она прича да временом партнери постају као брат и сестра, то није истина. Када се људи нађу то је онда право уживање. Такви људи могу слободно да се захвале Богу и да кажу да су срећни. Неки ће сигурно рећи да сам ја старомодна, али мислим да деца не треба да се рађају ако људи нису рекли 'да' и пред Богом. Таква деца нису рођена у брачној заједници тако да мислим да је то један од најважнијих разлога због којих двоје треба да се венчају", поручила је пјевачица.

Да се праве љубави дешавају када се најмање надате свједочи Снежина и Вањина невјероватна прича, а првог сусрета се и данас радо сјећају.

"Ја у неке ствари у животу верујем, а то је да нам је већина ствари предодређена у животу. Знао сам пуно света из естрадног миљеа, али сам Снежу видео једном и то је било врло кратко и званично и нисам је виђао дуги низ година. Једном је гостовала на неком програму и ја излетим из купатила да чујем и видим једну лепу жену коју дуго нисам видео која неоспорно пева и која има дамски однос по свему што ради, а онда смо се случајно и срело", почео је причу Вања и својим џентлменским потезом пјевачицу купио заувијек.

"Јелена Бачић Алимпић је имала промоцију своје књиге и она ме је позвала, а ја сам се премишљала јер ми најтеже пада спремање, али на крају сам отишла и само са леђа ми се појавио: 'Снешка, добар дан, ајде ако не журиш сврати да попијемо пиће'", додала је чланица жирија "Звезда Гранда", а како каже, све остало је историја, преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана