Снеки: Волела бих поново доћи у Бањалуку

Глас Српске
Снеки: Волела бих поново доћи у Бањалуку

Фолк пјевачица Снежана Бабић Снеки тренутно ради на снимању спота за нови сингл под називом "Љубавни маратон", а за "Глас Српске" каже да је у припреми и нови албум који излази идуће године.

- Иако је било много експеримента, албум ће бити у мом стилу, а потрудићу се да песме и аранжмани буду квалитетни - рекла је Снеки и додала да је на естради најљепше и најтеже трајати.

- Мени то успева већ дуго и то ми је највећи комплимент. Трајање је нешто што подразумева да вас публика воли. Неке песме трају, неке не, али ја мислим да је потребно изградити неку естрадну личност коју људи воле. Ја сам имала срећу да моја личност још увек траје - истакла је Снеки.

Њена препознатљива ведрина и "вјечни" осмијех трају и у најтежим ситуацијама, а Снеки каже да за то треба много снаге.

- Ја сам велики борац у животу. Можда тако не изгледам, али у мени је и друга страна личности која схвата да живот није бајка, да се морате суочити са проблемима и изборити се са њима. Живот гледам са ведрије стране, вероватно сам зато увек весела и вероватно зато волим да певам - нагласила је Снеки.

Додала је да би вољела да гостује и пјева у Републици Српској.

 - Уколико ме неко позове, волела бих доћи у Бањалуку, у којој нисам била више од десет година. Било би дивно дружити се поново са бањалучком публиком - рекла је Снеки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана