Снаха Софије Лорен пије ракију, дјеци пјева српске пјесме и воли сочне псовке (ВИДЕО)

ГС
Снаха Софије Лорен пије ракију, дјеци пјева српске пјесме и воли сочне псовке (ВИДЕО)

Својевремено је позната америчка глумица Саша Александар Понти открила пред милионима Американаца да код куће дјеци пјева на српском и учи их српским пјесмама.

Она је прије коју годину у чувеном вечерњем шоу програму Кона О’Брајана, гдје му је на констатацију да се у њеној кући говори више језика, рекла да је то тачно јер је њен муж син чувене Софије Лорен и Карла Понтија, па се у кући осим енглеског говори и италијански, али и српски јер је она поријеклом из Србије!

Додала је да јој дјеца говоре и француски јер иду у француску школу пошто је њен муж дио живота провео и у Француској и тај језик одлично говори.

Она је у популарној емисији испричала и да дјеци пјева на српском.

Подсјетимо, она је рођена 17. маја 1973. године у Лос Анђелесу, у Калифорнији. Њен отац је Италијан, а мајка Српкиња чије презиме и носи. Удата је за редитеља Едуарда Понтија, сина глумице Софије Лорен, са којим има двоје дјеце. Велику популарност је стекла у америчкој телевизијској серији "Ризоли и Ајлс" као докторка Мора Ајлс.

- Наша породица је мјешовита. Мој муж је пола Италијан, пола Француз, наша дјеца иду у француску школу. Моја мајка је била Српкиња, тако да ја јако добро говорим и српски језик и волим дјеци да пјевам српске пјесме. Српски језик, иако је прелијеп, има много сугласника, све је дубље и прожето са много емоција, чак и непристојне ријечи, послије чега је водитељу објаснила и како звуче псовке на српском!

У септембру 1999. године, удала се за Луку Пецела, али тај брак није потрајао, послије чега се удала за редитеља Едуарда Понтија, млађег сина Софије Лорен и Карла Понтија. Имају двоје дјеце - Лусију и Леонарда. Саша Александар поред енглеског одлично говори српски, италијански и мало француски, преноси Курир.

Видео погледајте на овом ЛИНКУ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана