Смрт супруга позната глумица никад није пребољела: Кад им се ћерка удала...

ГС
Смрт супруга позната глумица никад није пребољела: Кад им се ћерка удала...

Позната глумица Дара Џокић дви и по деценије је била у браку са чувеним новинаром Богданом Тирнанићем. Преминуо је 2009. године, а она његову смрт никада није пребољела.

Богдан и Дара су се упознали у Клубу књижевника, а према бројним тврдњама то је била љубав на први поглед.

- Појавио се тачно када је требало. Ја сам га упознала тако што сам га читала и нисам ни сањала да ћу се заљубити. Била сам млада, доста тога ме је научио и рекла бих да ме је на неки начин довршио. Умела сам да препознам оно што мени треба у животу. Научио ме је шта је слобода мишљења и да је суштина у томе да имаш свој угао, и да је начин на који ти посматраш ствари оно што је драгоцено - причала је својевремено и додала:

- Феноменално је писао о животу, филму и политици. Писао је много, свакодневно, и то му је било као дисање. Допуњавали смо се и индиректно утицали једно на друго. Био је филмски критичар, али о мени никада ништа није хтео да каже. Кад бих га питала шта мисли, говорио је да према мени није објективан. Врло добро смо се разумели и када нисмо разговарали. Разумели смо се у ћутању, на поглед, а то је најлепше у једном односу.

Њена ћерка Јована је завршила филмску продукцију и има ћерку Катарину која је највећа Дарина радост.

Иначе, када се њена ћерка 2018. године удала, било јој је јако тешко што љубав њеног живота није ту да са њим поделе тај радостан тренутак, она је тада путем друштвене мреже фејбук послала јако емотивну поруку свом супругу:

- Удала се данас. Не брини, срећна је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана