Смрт прелијепе холивудске глумице остала је мистерија

Агенције
Смрт прелијепе холивудске глумице остала је мистерија

На данашњи дан Британи Марфи би напунила 39 година. Мајка Шерон била је ирско-источноевропског порекла, а отац је био Италијан. Родитељи су се развели убрзо након њеног рођења, а касније је с оцем имала мало контакта.

Од 1995. до дана кад је умрла остварила је тридесетак улога. Партнери су јој били Анђелина Џоли, Дакота Фенинг и Еминем између осталих. Најпознатија је по филмовима: "Управо венчани" "Sin City ", "Прекинута младост", "Осам миља", "Дjевојке из високог друштва".

Британи је била у вези са Ештоном Кучером, да би се 2005. вjерила с продуцентом Доом Макалусом. Ипак, након годину дана окончали су веридбу. 2007. се удала за Сајмона Монџека.

Посљедње три и по године њиховог брака живјели су у заједници са Британином мајком у истој кући.

Почетком двехиљадитих Британи је толико смршала да су многи посумњали да је постала зависница од дроге.

Глумица Британи Марфи умрла је у својој 32. години, услијед акутне упале плућа комбиноване са анемијом и општом ослабљеношћу организма услијед коришћења разноразних медикамената. Пет мјесеци касније преминуо је и њен супруг, осам година старији Сајмон Монџек, под истим околностима: такође, комбинација анемије и упале плућа.

У тадашњем љекарском извјештају стоји како је умрла од упале плућа и анемије. О смрти Британи Марфи постоји толико теорија да их је тешко набројати, а неке су невјероватне. Многа питања остала су без одговора и много је оних који на та питања желе да добију одговоре. У задње вријеме по друштвеним мрежама поново се појављују разне теорије и нагађања. Људи једноставно желе да сазнају истину и сматрају да није поштено да се овај тајанствени случај не испита до краја.

С обзиром на то да је и њен супруг преминуо на исти начин говорило се о убиству, а између сумњивих особа нашла се и њена мајка. Један медиј је тврдио како је комуницирао са преминулом глумицом и објаснио да је у браку са Сајмоном била потчињена, искоришћена и изманипулисана.

Ипак, и даље нема одговора на питање шта је убило младу глумицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана