Случај убиства кинеске манекенке: Дијелови тијела пронађени у лонцу за супу

ГС
Случај убиства кинеске манекенке: Дијелови тијела пронађени у лонцу за супу

Јавност у Кини шокирао је стравичан случај убиства 28-годишње манекенке и инфлуенсерке Аби Цои. Дијелови њеног тијела пронађени су у лонцу за супу.

 За убиство су оптужени њен бивши супруг Алеx Конг (28), његов брат Антони (31) и њихов отац Конг Кау (65). Њихова мајка Јенy Ли (63) ухапшена је због ометања истраге.

Суд у Ковлоону је одбио кауцију. Они се тек требају изјаснити о кривици, пренио је РТХК. Истражитељи су јучер утврдили да лобања, неколико ребара и власи косе пронађене у великом лонцу за супу припадају Аби. Остали дијелови тијела, укључујући торзо и руке, још увијек нису пронађени.

Полиција је започела истрагу након што је у сриједу прошле седмице пријављен њен нестанак. Два дана касније, дијелови њеног тијела пронађени су у кући у насељу Таи По.

У кући су пронађени и сјекач за месо, електрична тестера и неколико комада одјеће, саопћила је полиција. Суд је одложио случај до 8. маја како би омогућио даљу полицијску истрагу.

Аббy је била познато лице у свијету моде. Недавно се појавила на насловници магазина L'Officiel Monaco  и присуствовала је овогодишњем Paris Fashion Weeku, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана