Слобода на писти без подршке Војина

Глас Српске
Слобода на писти без подршке Војина

Глумице су одувијек диктирале модне трендове, па не чуди што су се најпознатије српске глумице нашле заједно и на модној писти у оквиру 18. "Хербафаст фешн селекшна" у ТЦ "Ушће" у Београду.

Инспирација креаторима био је француски филм и мода, а неке од најпознатијих дива француске кинематографије као што су Брижит Бардо, Катрин Данев и Изабелу Aђани дочарале су Јована Стипић, Светлана Цеца Бојковић, Бранка Пујић и Марија Вицковић. Ипак, највише аплауза публике добила је Слобода Мићаловић која је неодољиво подсјећала на Одри Тату.

Међутим, у публици није био њен супруг и колега Војин Ћетковић, који је раније увијек подржавао супругу, што је додатно подгријало трачеве да у њиховом браку нешто не штима. Она није била расположена за разговор са новинарима, али је зато на писти све очарала витком линијом и неодољивим осмијехом.

Глумица је недавно демантовала да има проблема у браку и да се разводи од Војина Ћетковића.

Прије нешто више од мјесец, према тврдњама извора блиских познатом пару, Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић су пролазили кроз тежак период у браку и наводно су били пред разводом.

С обзиром на то да су на естради у посљедње вријеме раскиди веза и бракова учестали, многи коментаришу да сами парови пласирају такве информације због маркетинга и промоције својих професија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана