Слобода Мићаловић ужива на Црногорском приморју

GS
Слобода Мићаловић ужива на Црногорском приморју

Лијепа глумица Слобода Мићаловић ових дана ужива на Црногорском приморју, гдје је посљедњих година чест гост.

Она бира Боку которску као мјесто за одмор, па тако са супругом и кћеркама ужива на плажи, али ни спортови на води им нису страни.

– Са породицом и пријатељима сам на Црногорском приморју. Овдје се осјећам домаће. Волим Тиват и Боку которску- каже Слобода Мићаловић која је у Будви прије неколико дана водила и програм.

– У Будву мање идем због гужве, иначе је волим. Нисам била седам, осам година. Толико ме везују разна сјећања. Овдје смо играли пуно представа љети – истакла је Слобода.

Велике врућине утичу и на глумицу која је признала кроз осмијех:

– Само да нас мало сунце поштеди – рекла је она.

Глумици је 2024. година била радна, па како каже сада се посветила приватном животу.

– Сада се одмарам. Доста сам радила. Али ме већ у августу чекају обавезе. Ове године сам и у Црној Гори, тачније у Котору гостовала са представом “Дјечје повреде” које играм са Вуком Костићем и које препоручујем. Надам се да ћемо опет доћи. Снимам “Убице мог оца” завршни дио. Такође, у плану је један филм од фебруара, као и једна серија. То је све у најави. За сада се одмарам па од 15. августа крећем да радим. Имамо филмске фестивале. “Јорговани” иду на Нишки фестивал, па Врњачка Бања…- каже Слобода.

Глумица има двије кћерке Милу и Веру које су тинејџерке, а како наглашава важно је радити са омладином.

– Ја дубоко вјерујем у омладину иако ме некада демантују. Мислим да је важно да им се пружи могућност да знају да разликују добро од лошег. Ти не можеш да знаш шта је лоше док не чујеш шта је добро. Нисам за то да генерализујем клинце. Дубоко вјерујем у ову генерацију и оне које долазе, али морамо да им нудимо више. Као што су нас старији едуковали, тако и ми требамо њих – каже Слобода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана