Славну пјевачицу покрала мајка, са рачуна јој узела милионе

ГС
Славну пјевачицу покрала мајка, са рачуна јој узела милионе

Пjевачица Џул, отворила је срце и испричала о све о ужасном тренутку када је сазнала да су јој све паре нестале са рачуна и да нема ни за основне намирнице.

Четири пута номинована за награду "Греми," изјавила је да јој је мајка Ленедра, која је такође била њен менаџер, током њене музичке каријере украла невjероватних 100 милиона долара.

- Нисам стварно схватила каква је моја мајка, све док нисам напунила 30 нешто година. Пробудила сам се и схватила да ми је мајка проневjерила све паре, преко 100 милиона долара", рекла је Џул

Џул је до сада продала преко 27 милиона албума широм свијета.

- Са 34 године сам схватила да дугујем три милиона долара, схватила сам да ми је мајка украла, схватила сам да све што сам мислила о својој мајци није истина, то ме потпуно сломило.

Џул, која дана има 48 година, рекла је да је њен живот био извитоперен и заснован на лажима када је одрастала.

- Моји родитељи су се развели када сам имала 8 година, и отишли смо да живимо са татом", рекла је. - Нико ми није рекао да је то зато што моја мама није желела да буде мајка. Напустила нас је, па је тата преузео одгајање нас. Тада то нисам знала.

Пjевачица хита "Who Will Save Your Soul " такође тврди да је њен отац био насилан.

- Мој отац је био овај нестабилни алкохоличар који ме је ударао, врло лако је идентификовати "лошег момка". Моја мама је изгледала као супротност - објаснила је.

- Била је смирена, никада није викала, очигледно ме никада није ударила. И нисам схватила да сам на неки други начин злостављала.

Пjевачица је поднела кривичну пријаву против мајке и за сада чека решење овог случаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана