Славном глумцу не треба каскадер: Вјежба за филм или је једноставно адреналински зависник?

Агенције
Славном глумцу не треба каскадер: Вјежба за филм или је једноставно адреналински зависник?

Холивудски глумац Том Круз не плаши се да изводи вратоломије у филму, а прије неки дан усликан је како се спушта параглајдером низ литицу у француским Алпима.

Није непознато да Круз воли сам да учествује у многим ризичним сценама и да нема каскадера, па му се дешавало да ту и тамо поломи неку кост, преноси британски “Метро”. Посљедњи пут незгоду је имао током снимања филма “Mission  Impossible: Fallout” 2017. године.

“Јурио сам Хенрија (Кавил-а) и требало је да прескочим зид, али сам га случајно шутнуо. Истог тренутка сам знао да сам поломио чланак, али нисам желио да понављам ту сцену, па сам само наставио да трчим. Онда сам рекао: 'Сломио сам чланак. То је то за сада, водите ме у болницу'. Онда су сви повадили телефоне и како би резервисали путовање и почели одмор”, објаснио је Круз како се тада повредио приликом снимања филма.

Глумац је сада носио сву неопходну заштитну опрему, а на подножју га је дочекао инструктор. За сада није познато да ли је вјежбао за снимање неке сцене. наиме, или је увјежбавао перфектан спуст за неку узбудљиву сцену или једноставно воли параглајдинг и адреналинску грозницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана