Славни парови који су стали на луди камен у 2012. години

Blic.rs
Славни парови који су стали на луди камен у 2012. години

Велики број холивудских личности склопио је брак у овој години. Њихов избор били су исто тако успјешни или мање позанти партнери.

Од Џесике Бил и Џастина Тимберлејка до Блејк Лајвил и Рајана Рејнолдса. Представљамо вам неке од њих.

1. Камила Алвес и Метју Меконахи- пред 120 најближих рођака и пријатеља овај позанти брачни пар 9.јуна 2012. у Остину, у Тексасу озваничио је своју дугогодишњу везу. Међу гостима на свадбеној церемонији, били су и Риз Витерспун, Кени Чесни и Вуди Харелсон. На вјенчање су се појавила и њихова дјеца, син Леви Алвес и ћерка Вида, који су носили прстење и цвеће.

 2. Џесика Бил и Џастин Тимберлејк- тридесетједногодишњи пјевач и годину дана млађа глумица вјенчали су се 19. октобра на југу Италије. Како би се раскошна свадба одвила далеко од очији јавности, пар до посљедњег тренутка није желио ни да својим званицама саопшти мјесто церемоније. Гости су пет дана прије вјенчања отпутовали у Франкфурт и тамо чекали даља упуства. Упорни новинари ипак су успјели да забиљеже неке детаље њихове свадбе. На октобарској страни магазина People осванула је њихова фотографија са вjенчања на којој обоје изгледају веома срећно. Након гламурозне свечаности, Џесика и Џастин су отпутовали на медени мjесец у Африку, гдjе је једна ноћ у луксузном хотелу коштала 5715 долара.
 

 3. Ен хатавеј и Адам Шулман - популарна глумица и њен партнер, дизајнер накита и глумац након 4 године везе склопили су брак 29. септембра. Они су за мjесто свог вjенчања одабрали прелијепу кућу у Биг Суру у Калифорнији. Ен и Адам наставили су традицију интинмних церемонија, па је на њиховој свадби било 180 јуди најближих њима.

4. Блејк Лајвил и Рајан Рејнолдс - њихово венчање било је једно од највећих изненађења у овој години. Након једногодишње везе, глумачки пар је одлучио да је право вријеме да њих двоје уђе у брак. За датум вјенчања одабрали су 9. септембар. Церемонија је била одржана у градићу у близини Чарлстона у кругу породице и пријатеља. Осамдесет гостију просуствовало је свечаности у „Boone Hall Plamtation & Gardend”, гдjе су се снимили бројни филмови и  серије, између осталих и филмски хит “ The Notebook” из 2004.
 

5. Натали Портман и  Бенџамин Милпије- Оскаровка и  њен супруг, кореограф и  играч, мjесец дана прије свадбе разменили су своје брачне завете, а онда су 4. августа у свом дому у Биг Суру у Калифорнији на јеврејској свечаности изговорили судбоносно да. Тринаест мјесеци прије озваничења  везе њих двоје су добили сина Алефа. На свадби је служена вегетаријанска храна, а умјесто свадбене торте младенци су припремили француске колаче Macarons.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана